A közegészség előmozdítását és védelmét a közegészség

Védelméről szóló 258/2000.sz. törvény tartalmazza módosítva kormány a 20-ason 8. 2015-ben 13 cselekvési tervet állapítottak meg a nemzeti egészségügyi 2020 stratégia végrehajtására annak ülésén a jóváhagyott cselekvési tervek közé tartozik például az elhízás megelőzése.

A közegészség előmozdítását és védelmét a közegészség

A fizikai aktivitás előmozdítása vagy a fertőző betegségek kezelése ez a stratégia egyértelműen meghatározza a Cseh Köztársaság prioritásait az egészségügyi ellátás terén, ami polgáraink egészségi állapotának javulásához fog vezetni. E dokumentum megléte azt is lehetővé teszi számunkra, hogy európai alapokból nyerjünk forrásokat az egészségfejlesztés közösségi szintű kérdés számos tényező pozitív vagy negatív hatással van az emberek egészségére, a WHO szerint ezek szociális, biológiai és gazdasági tényezők.

Amelyet a Cseh Köztársaságban a Cseh Köztársaság népességének egészségi állapotának javítását célzó hosszú távú programként alkalmaztak a 21.évben. century. Jelenleg az Egészségügyi Minisztérium Nemzeti stratégiát készít az egészség 2020 végrehajtására. Az egészség teljesítésével kapcsolatos tapasztalatok alapján 21 a nemzeti stratégiának prioritást élvező szakpolitikai intézkedéseket kell bemutatnia a Cseh Köztársaság lakosságának közegészségügyi javítása érdekében, különösen a betegségmegelőzés, a védelem és az egészségfejlesztés révén.

Az egészséghez vezető út nemcsak az ömlő pénzen keresztül vezet az egészségügyi szolgálatokhoz, hanem megköveteli az egész társadalom, minden ágazat, a kormány minden szintje részvételét az egész lakosság egészségének javítása érdekében, és magában foglalja a szegénység elleni küzdelmet is. Ha együttműködünk egymással, az hatással lehet az emberek egészségére, és csökkentheti például az emberek elhízását az energiaügy, a közlekedés, a pénzügyi politika és mindezek a politikák értékelését is fel kell mérni.

Hogy azok másodlagos hatást gyakorolhatnak az emberi egészségre

Idézi Dr. Vit, 2005 az egészségfejlesztés terén az egyes üdülőhelyek együttműködése javult az elmúlt években példa erre az oktatási és egészségfejlesztési stratégiák igénybevétele az iskolákban, az üdülőhelyi közlekedési és kerékpáros stratégiában.

Hogy azok másodlagos hatást gyakorolhatnak az emberi egészségre

A mezőgazdaság üdülőhelyén, valamint az élelmiszer-kamarával és egyéb az Egészségügyi Világszervezet WHO és az egészségpolitikai és közgazdasági Intézet által a Cseh Köztársaságban folytatott, egészségfejlesztést célzó kutatás 2005.kiadás kiderült, hogy az egészségfejlesztés elvei a regionális szintű jobb előmozdítása érdekében. Ennek ellenére az állam jelenlegi politikájának hatása (10 év alatt a terület erőforrásainak mennyisége 37% – ra csökkent) ismét az egészségfejlesztés területén dolgozó emberek jelentős csökkenéséhez vezetett, és ezek a szakértők most egyenlőtlenül helyezkednek el.

Egy bizonyos kiindulópont a projektek jobb összehangolása és az állami és regionális szintű minőségi koncepciós programok előmozdítása. Az egészségügyi minisztérium kiadott, együttműködésben az Országos közegészségügyi intézet, valamint Irodák a Világ egészségügyi szervezet (WHO) a cseh köztársaság (CSEH köztársaság) a kiadvány az Egészségügyi 2020: Keret összefoglaló az intézkedésről készített azzal a céllal, hogy segít a kormányok a szociális tevékenységek, amelyek hozzájárulnak az egészségének a lakosság az európai régió, amely egy cseh fordítás az új stratégiai dokumentum az, AKI a 2020-as egészségügyi programot jóváhagyták 62.

WHO európai regionális bizottságának 2012 szeptemberi ülése az egészség javítása, valamint az egészség terén mutatkozó egyenlőtlenségek leküzdése az egészségügy terén a jobb vezetés és irányítás révén. Kidolgozza a jövőkép a közegészségügyi rendszer, mint egy dinamikus hálózat az érintettek a társadalom minden szintjén, s célja nem csak intézmények, a közigazgatás, hanem az összes többi összetevő – egyének, közösségek, non-profit szektor, egészségügyi szolgáltatások, oktatási, tudományos intézmények. Feladata, hogy hozzájáruljon a komplex egészségügyi problémák megoldásához 21. a gazdasági, társadalmi és demográfiai fejlődéshez kapcsolódó évszázadok a stratégia az Health 21 dokumentumra épül.