Az egészség az Európai egészségpolitika évi tanterve

Az egészség az Európai egészségpolitika évi tanterveAmely célja elsősorban a szakmai nyilvánosság foglalkozik kérdések tanulmányozása az egészségügyi állapot a lakosság, az egészségfejlesztés, a betegségmegelőzés, az egészségügyi politika, valamint minden más körülmények, amelyek befolyásolják az emberek egészségét, mint alkotói stratégiai dokumentumok és egészségügyi tervek minden szinten az állami közigazgatás.

Hogy a séta hasznos számunkra is azt mondják az orvosok. Kedd 19. 5. 2015 a felhasználók voltak győződve erről. Egy új szerkentyűvel, a trekking sticks a rendelkezésükre áll az otthonunkban, elmentek az első kirándulásukra. Elmagyaráztuk, hogyan kell megfogni az evőpálcikákat, hogyan kell a helyes hozzáállást, és hogyan kell megfelelően használni a kézmozdulatokat, amikor sétálunk. Azt olvassuk, hogy mi történik a testünkben, ha evőpálcikával sétálunk.

Egy személy végez 90% – a, az izmok, a test pedig, köszönhetően a karok mozgása, mozog a felsőtest a forgatás, erősíti a has, mély izmok körül a gerinc, amely egy alapvető hatással van a pihenés, a nyak izmos, ágyéka, összességében, a testtartás szintén javítja. Az evőpálcikák stabilitást és támogatást biztosítottak azoknak a felhasználóknak, akiknek a járása már bizonytalan, a mozgásra való étvágyuk pedig növekszik, amint önbizalmat nyernek.

Megegyeztünk a többi rendszeres sétán a felhasználókkal

Megegyeztünk a többi rendszeres sétán a felhasználókkalAz Európai Uniónak kötelessége az emberi egészség védelmére irányuló valamennyi politikája keretében biztosítani, valamint együttműködni az EU-országokkal a közegészségügy, a betegségmegelőzés és a fizikai és mentális egészséggel kapcsolatos kockázatok kiküszöbölése érdekében az EU egészségügyi programja felvázolja a jó egészség és egészség biztosítására irányuló stratégiát. Ez az Európa 2020 stratégia egyik alapelve, amelynek célja, hogy az EU-t intelligens és fenntartható gazdasággá alakítsa, amely elősegíti a társadalmi befogadást, és amely a teljes lakosság növekedésére összpontosít. Ennek előfeltétele az európai lakosság jó egészsége.

A program a Bizottság fő prioritásaira összpontosít a munkahelyek, a növekedés és a beruházások a népesség-egészségügyi és egészségügyi szolgáltatások a növekedés és a foglalkoztatás produktív tényezői belső piac gyógyszerek, orvostechnikai eszközök, határokon átnyúló egészségügyi irányelv és egészségügyi technológiák értékelése egységes digitális piac beleértve az e-egészségügyet is az igazságszolgáltatás és az alapvető jogok az egyenlőtlen bánásmód és az egészséghez való hozzáférés valamennyi formája elleni küzdelem.

Migrációs politika biztonság felkészültség és a határokon átterjedő súlyos egészségügyi veszélyek kezelése mi az egészségügyi program az egészségügyi program olyan finanszírozási eszköz, amely támogatja az EU-országok közötti együttműködést, és az egészségügy területén az EU fellépésének alapját és lendületét biztosítja. Az egészségügyi program jogalapjáról az Európai Parlamenttel és a Tanáccsal több évig állapodtak meg Harmadik Egészségügyi Program (2014-2020) A jelenlegi egészségügyi program jogalapja a 282/2014 / EU rendelet. A program költségvetése 449,4 millió EUR. 23 olyan kiemelt területet határoz meg, ahol négy konkrét célkitűzést kell teljesíteni a jó egészség előmozdítása, a betegségek megelőzése.

Az egészséges életmódot lehetővé tevő környezet megteremtése,

Az egészséges életmódot lehetővé tevő környezet megteremtése,Valamint az egészségügyi kérdések valamennyi uniós szakpolitikai területen történő figyelembevételének elve az uniós polgárok védelme a határokon átnyúló súlyos egészségügyi veszélyekkel szemben hozzájárulás az egészségügyi rendszerek innovativitásához, hatékonyságához és fenntarthatóságához a magas színvonalú és biztonságos egészségügyi ellátás elérhetőségének növelése az uniós polgárok számára korábbi egészségügyi programok.

A 2008-2013-as és 2003-2007-es évektől az egészségügy területén folytatott két korábbi programnak köszönhetően sikerült betekintést és bizonyítékot szerezni, amelyek a politikai döntéshozatal és a további kutatás terén megalapozott döntések alapjául szolgáltak. Ezek között szerepelt például, legjobb gyakorlatok, eszközöket, módszereket, amelyek biztosítják az előnyöket, mind a közösségek aktív közegészségügyi, így a polgárok (pl. jobb diagnosztikai vizsgálatok, támogatja az EU országok a fejlesztés a nemzeti cselekvési tervekre vonatkozó, a rák pedig jobb, ha érdekel a betegek).

A programot éves munkaprogramokon keresztül hajtják végre, amelyben az érintett országokkal van, minden évben megállapodtak egy sor prioritási intézkedésről és kritériumról a program keretében folytatott tevékenységek finanszírozására vonatkozóan. Ennek alapján a fogyasztók, az egészségügy, a mezőgazdaság és az Élelmiszerügyi Végrehajtó Ügynökség (CHAFEA) pályázati felhívást tesz közzé projektekre és működési támogatásokra, valamint a közös fellépések és pályázati felhívások kihívásaira a közvetlen támogatásokat nemzetközi egészségügyi szervezetekkel írják alá.