Míg a ránc egy kis barázda, a gerinc vagy a ránc lehet egy egyébként sima felület vagy a ránc egy (szemhéj). Vannak ráncok. Ráncok létrehozása;

Egy kor után az arcráncok elkezdenek zavarni az embereket, és keresik a módját annak kijavítására. Ehhez használjon különféle krémeket, krémeket stb. de jobban ideges semmi különös. Azt mondjuk neked, hogy nem kell jobban idegesíteni az arc ráncait. Ehhez megszabadulhat tőle, miközben otthon ül. A ráncok elleni küzdelem érdekében a konyhában lévő citromot használhatja. A citromban található természetes sav enyhíti számos arcproblémát, miközben csökkenti a ráncokat.

Mi okozza a ráncokat

Nincs semmi baj a ráncokkal. Néhány arcvonalakat is megnyerő, add karakter az arcod. De nem titok, hogy sokan inkább ellenőrizni szeretnék őket.

Orvosi vagy sebészeti beavatkozás nélkül kihívást jelenthet a ráncok megjelenésének megfordítása, miután megkapta őket. De vannak olyan lépések, amelyeket megtehetsz, valamint életmódbeli változások, amelyeket megtehetsz, hogy lelassítsák megjelenésüket.

Ebben a cikkben közelebbről megvizsgáljuk a nyolc bizonyítékkal alátámasztott módszert, amelyek segítenek a ráncok sakkban tartásában.

Mindenki bőre öregszik, ezért egy fiatal gyermek bőre, valamint egy 90 éves bőr nagyon másképp néz ki.

Bőr elveszti rugalmasságát, ahogy öregszünk, mert a kollagén termelés lelassul idővel. Ezt a folyamatot számos tényező súlyosbíthatja, beleértve a napsugárzást, a szennyezést és bizonyos életmódbeli szokásokat.

Ahogy öregszünk, a bőrünk is vékonyabbá és szárazabbá válik. Ha a bőre nem rendelkezik annyi nedvességgel vagy térfogattal, mint régen, akkor hajlamosabbá teheti a ráncokra is.

Mit tehet a ráncok megelőzése érdekében

A genetika szerepet játszhat abban, hogy a bőr idővel öregszik. Ezt belső öregedésnek nevezik.

De még ha a család bőr, amely hajlamos a ráncok könnyen, még mindig van egy jó sok felett a saját bőrét, és milyen jól öregszik.

Bár elkerülhetetlen, hogy a ráncok megjelenik egy ponton, gondját a bőr lehet menni egy hosszú út, a tartása nem gyűrődik, ameddig csak lehetséges.

Az alábbiakban nyolc életmód tényezők, amelyek segítenek megőrizni a bőr egészséges, fiatalos.

Annak érdekében, hogy megvédje a bőrt a nap káros ultraibolya (UV) sugaraitól, elengedhetetlen, hogy naponta 30-50 SPF-et alkalmazzon, még akkor is, ha felhős. Az UV-sugarak továbbra is behatolhatnak a felhőkbe, ezért ne hagyja ki a fényvédőt csak azért, mert nem napos.

Az extra védelem érdekében viseljen széles karimájú kalapot, világos színű ruhát, amely tükrözi a napot, valamint UV-védelemmel ellátott napszemüveget.

Az eetinoidok, amelyek az A-vitaminból Származnakmegbízható forrás, az egyik leginkább tanulmányozott öregedésgátló összetevő. Néha retinolnak nevezik, a retinoidok képesek növelni a kollagén termelést, ami segít a bőr felszívódásában.

A retinoidok szintén ösztönzik a bőr regenerálódását, és elősegíthetik az új erek kialakulását, ami javíthatja a bőr általános megjelenését és textúráját.

A retinoidok öt fő típusa létezik, mindegyik kissé eltérő hatékonyságú. Néhány állnak rendelkezésre krémek, gélek, hogy lehet kapni, mint a pult, míg mások csak receptre kapható.

A legjobb tennivalók

A bőrgyógyászok azt javasolják, hogy kezdjenek egy kis mennyiséggel, hogy teszteljék a bőr toleranciáját a termékkel szemben, majd minden második napon használják a peeling elkerülése érdekében.

Beszéljen a bőrgyógyászával, hogy megtudja, melyik lehetőség megfelelő a bőréhez.

A hidratáló úgy viselkedik, mint egy pohár vizet az arcod számára.

A hidratáló szerek segítik a bőr hidratálását. Ez különösen fontos, ahogy öregszünk, és a bőr szárazabbá válik, ami hajlamosabbá teszi a ráncokat.

A kutatások azt mutatják, hogy a hialuronsav-tartalmú hidratáló és vitamin-tartalmú forrás használata különösen hatékony a ráncok kialakulásának vagy mélyedésének megelőzésében.

Az ivóvíz elengedhetetlen a jó egészséghez. A szervezetnek szinte minden funkcióhoz vízre van szüksége.

Amellett, hogy a létfontosságú funkciók, mint a kipirulás toxinok a szervezetből, segíti az emésztést, és szabályozza a testhőmérsékletet, víz is segít megőrizni a bőr egészséges és hidratált belülről.

Ennek megakadályozásának egyik módja az, ha megpróbál aludni a hátán, nem pedig az oldalán vagy a gyomrában. Selyem párnahuzat is lehet kedvesebb, hogy a bőr, mint a pamut, mivel kevesebb súrlódás, valamint segít megelőzni a kopás, a bőr.

Dohányfüst károsítja a kollagén és elasztin, a szálak, hogy adja meg a bőr rugalmasságát és erejét.

Továbbá a cigarettában lévő nikotin miatt az erek összehúzódnak. Ez csökkenti a bőr véráramlását. Ennek eredményeként a bőr nem kap annyi oxigént. Ezenkívül korlátozza a fontos tápanyagokat, például az A-vitamint, amelyek eljuthatnak a bőréhez.